Sunday, September 26, 2010

Hollywood Viikot 27.9.-16.10.2010

Sain haasteeksi .... Discon! Kääk, iik, what? Näin SYTYCK blogissa lukee:

"Bling, bling! Seurasitko aikoinaan silmä tarkkana Usvasalon neuleita? Jos sen lisäksi muistelet harjanneesi mohairkarvoja pörröön… ja jos edelleen olet erilaisten efektilankojen perään, olet takuuvarmasti disconeuloja! Glitterisäihkeet ja paljetit piristävät minkä tahansa neuleen! Vaikka tänään ulkoisesti oletkin neuloja 2000-luvulta, niin sydämesi sopukoissa kaipaat sitä vaaleanpunaista hattarapörröä 80-luvulta…"

Vaaleanpunainen hattarpörrö on ainut joka kuulostaa hyvälle tässä. Mitäköhän minä keksisin? Jos ostan tampoonilankaa, tms ja neulon siitä serkuille huivin niin se on liian helppoa eikä minkäänlaista haastetta. Tekisi mieli kehrätä jotain blingblingiä ja neuloa siitä jotain pientä. Mutta mitä?

My challenge in "So you think you can knit" is Disco. Blingbling-yarn and 80's style. I have no idea what I will be doing. Buying some blingbling yarn and knit a scarf is too easy. So I thought I would spinn something. To be continued...

Friday, September 17, 2010

SYTYCK - Luuletko että osaat neuloa? - So You Think You Can Knit?

I'm participating in a KAL-type thingy called So You Think You Can Knit. This is in Finnish so my blogposts concerning that KAL/contest is only going to be in Finnish.


Osallistun SYTYCK:iin joka on KAL/leikkimielinen kilpailu jossa "tanssitaan" neuleidemme kanssa.Oma lajini on baletti. Pitsiä, huiveja, kaunista, herkkä... Melkein kaikki projektini Ravelryn jonossani ovat jonkinsorttista pitsiä. Huiviprojekteja löytyy varmasti yli sata ja huivilankoja löytyy kotoa joka sorttia. Kyllähän minä neulon muitakin asioita kun pitsiä, mutta pitsi, ja erityisesti pitsihuivi, on sellainen projekti jonka aina löytyy sohvan projekti kasasta ellei jopa käsilaukustani. Huivi on mahtava matkaprojekti ja kun se on valmis se on melkein kun koru. Kaiken tämän lisäksi olen vuoden miettinyt että haluaisin aloittaa aikuisbalettia. Sain äsken kuulla että sellainen löytyy täältä kotikaupungistani, mutta valitettavasti lauantaisin jolloin olen hyvin harvoin kotona. :( Ehkä ensi vuonna?

Wednesday, September 15, 2010

Shawlette KAL by Lankakomero

Go and have a look! When 22 persons have finished the previous clue she will post up the next, so it's up to the participants how often the clues will come.