Saturday, January 8, 2011

SYTYCK projektin loppukertomus

SYTYCK-projekti alkoi kivasti. Ilmoittauduin baletin tanssijaksi. Rakastan pitsiä ja huiveja ja toivoisin olevani yhtä sulava kun kansallisoopperan balettitanssija. Tyllihamekaan ei olisi pahitteeksi. :)

Haasteeksi sain pahaa aavistaen Disco tanssin. Toisaalta pidän kyllä "vanhahtavasta" discosta BeeGees tyyliin. Night Fever, Jive talkin', Stayin' alive ja You should be dancing soi taustamusiikkina. Yeeah!

Materiaalit projektiini löysin helposti ja myös harjoitusneuleen. Meni kuitenkin niin kun aina, eihän nyt harjoitella mitään kun on paljon kivempaa mennä heti tanssin pyörteisiin mukaan. Ja aloitinkin sitten langan kehräämisen ja sain kun sainkin sen aika hienosti kehrättyä.

Yksi säie

Ja kertauslankaan sain pujotettua helmet.

Toinen säie helmillä

Ja sain kerrattua.

Valmis lanka

Siis sain kerrattua yhden rullan kahdesta ja sitten loppui aika. Mutta ideoita miltä pussukka näyttäisi on kyllä ollut. Tässä tämän hetkisen idean luonnos.

Luonnos

Koskakohan tämän saisi valmiiksi? Juhlia on tulossa vasta syyskuussa.

My So You Think You Can Knit project didn't exactly go as planned. Timewise at least. The yarn is spun. Half of the yarn is plied with commercial yarn with beads. The draft of what I'll be knitting is drawn. When will this be finished?

5 comments:

Meflen said...

Aivan huippua lankaa! :) Todella bling blingiä. Harmi, ettei laukku ehtinyt valmiiksi vielä, olisi varmaan ollut tosi hauska.

Sigrun said...

Well I think you are at least half way there so I am looking forward seeing the finished project :-) Look's nice in the process.

Nunt said...

Mua kyllä vähän kadettaa te, jotka aloititte koko projektinne kuidusta :D

Voi kun olisi päivässä 48 tuntia, niin minäkin opettelisin kehräämään.

Mhii said...

Ihanaa printsessalankaa! Tosidiscoa.

Tähtitomu said...

Voi vitsi, olisipa tosiaan ihana jos osaisi kehrätä! Kertakaikkiaan upeaa lankaa. Vähän tuollaisesta olen haaveillut itsekin, mutta kun ei ole rukkia, taitoa eikä aineksia. Näitä efektilankoja olisi vaan niin kiva saada tehtyä itsekin!